Zoom In

Calibra Dog EN Energy 12 kg

1 185,00 Kč
S DPH
Počet

Calibra Dog Expert Nutrition Energy je krmivo s vyšší energetickou hodnotou vyvinuté na podporu vytrvalosti pro aktivní psy a při potřebě zvýšit tělesnou hmotnost. Velice vhodné také pro březí feny. Receptura je obohacena chondroprotektivy.

Kompletní suché krmivo z kuřecího masa pro dospělé psy na podporu vytrvalosti a při potřebě přibrat na váze. Expertní receptura obsahuje zvýšené množství proteinů a tuků potřebných při fyzické zátěži, ideální je také pro březí feny. Celkem 90 % z obsažených bílkovin je živočišného původu. Vysoké nároky na krmivo pro psy v zátěži splňují i pečlivě vybraná aditiva, která vhodně doplňují hlavní složky receptury. Krmivo obsahuje chondroprotektiva pro péči o kloubní chrupavku, L-karnitin pro regulaci využití energie, prebiotika a laktobacily na podporu trávení a pro péči o přirozenou imunitu psa, fulvokyselinu s širokým potenciálem vlivu na zdraví zvířete.

Hlavní přednosti krmiva Energy:

  • podporuje výdrž a vytrvalost - pro aktivní psy a březí feny
  • pro ty, kteří potřebují, pomáhá zvýšit hmotnost
  • chondroprotektiva (chondroitin sulfát a glukosamin) vyživují chrupavku a zpomalují proces jejího opotřebení
  • frukto-oligosacharidy a mannan-oligosacharidy (FOS, MOS) podporují střevní mikroflóru, správnou funkci trávicího traktu a posilující imunitní systém
  • β-glukany stimulují a podporují imunitní systém
  • lactobacillus acidophilus (inaktivovaný) – funguje jako paraprobiotikum a má pozitivní vliv na imunitní systém
  • fulvokyselina – působí antioxidačně, podporuje vstřebávání živin, pomáhá stabilizovat střevní mikroflóru a má protizánětlivé účinky
 
Složení:
Kuřecí bílkoviny 50 %, rýže 16 %, drůbeží tuk 14 %, konzervováno tokoferoly, pivovarská rýže 6 %, hydrolyzované drůbeží bílkoviny 5 %, kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra 2 %, lososový olej 2 %, sušená jablečná dužina 1 %, fulvokyselina 0,2 %, prebiotika (mannan-oligosacharidy 120 mg/kg, β-glukany 100 mg/kg, frukto-oligosacharidy 70 mg/kg), glukosamin 260 mg/kg, sušený rozmarýn a tymián 200 mg/kg, chondroitin sulfát 160 mg/kg, Yucca schidigera 80 mg/kg, Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivovaný (15 × 109 buněk/kg).
 
Analytické složky:
Hrubý protein 32 %, hrubý tuk 22 %, hrubý popel 7 %, vlhkost 9 %, vápník 1,5 %, fosfor 1,2 %, sodík 0,4 %, hořčík 0,1 %, Omega-3 mastné kyseliny 0,35 %, Omega-6 mastné kyseliny 3 %, bílkoviny živočišného původu z celkového obsahu bílkovin 90 %.