Zoom In

Calibra Dog EN Mobility 12 kg

1 185,00 Kč
S DPH
Počet

Calibra Dog Expert Nutrition Mobility je krmivo s obsahem zvýšeného množství chondroprotektiv a látek s protizánětlivým účinkem, které je určené dospělým a dospívajícím psům velkých plemen s tendencí k potížím pohybového aparátu.

Granule pro psy na podporu kloubů z řady Calibra Expert Nutrition. Kompletní suché krmivo pro péči o namáhané klouby a pro prevenci jejich onemocnění. Chondroprotektiva zajišťují výživu kloubní chrupavky a Bosswellia serrata s protizánětlivým účinkem přispívá k rekonvalescenci po zranění a při vysoké fyzické aktivitě. Tyto přednosti receptury jsou dále podpořeny vybraným mixem vitamínů a minerálů a bonusem mezi aditivy je pak fulvokyselina s širokým spektrem pozitivních účinků na zdraví a imunitu psa. Bílkoviny obsažené v receptuře jsou z 90 % živočišného původu.

Hlavní přednosti krmiva Mobility:

  • podpora kloubů - pro psy s predispozicí k problémům s pohybovým aparátem
  • pomáhá k rekonvalescenci po zranění či vysoké fyzické aktivitě
  • chondroitin sulfát a glukosamin vyživují chrupavku a zpomalují proces jejího opotřebení
  • Boswellia serrata má protizánětlivý účinek, zmírňují projevy degenerativního onemocnění kloubů s úbytkem kloubní chrupavky (osteoartrózy)
  • MSM (methylsulfonylmethan) má protizánětlivé účinky a podporuje metabolismus a funkčnost kloubní chrupavky
  • vitaminy a chelátové minerály pro správnou funkci organismu, prevenci onemocnění a posílení imunitního systému
  • fulvokyselina působí antioxidačně, podporuje vstřebávání živin, pomáhá stabilizovat střevní mikroflóru a má protizánětlivé účinky
 
Složení:
Kuřecí bílkoviny 45 %, rýže 20 %, pivovarská rýže 10 %, drůbeží tuk 8 %, konzervováno tokoferoly, sušená jablečná dužina 5 %, hydrolyzované drůbeží bílkoviny 4 %, kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra 2 %, lososový olej 2 %, fulvokyselina 0,2 %, glukosamin 1 000 mg/kg, chondroitin sulfát 650 mg/kg, prebiotika (mannan-oligosacharidy 120 mg/kg, β-glukany 100 mg/kg, frukto-oligosacharidy 70 mg/kg), sušený rozmarýn a tymián 200 mg/kg, metylsulfonylmethan 150 mg/kg, Boswellia serrata 90 mg/kg, Yucca schidigera 80 mg/kg, Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivovaný (15 × 109 buněk/kg).
 
Analytické složky:
Hrubý protein 28 %, hrubý tuk 15 %, hrubý popel 5,8 %, vlhkost 9 %, vápník 1,4 %, fosfor 1,1 %, sodík 0,3 %, hořčík 0,09 %, Omega-3 mastné kyseliny 0,5 %, Omega-6 mastné kyseliny 2,2 %, bílkoviny živočišného původu z celkového obsahu bílkovin 90 %.