Zoom In

Calibra Dog Life Junior Small & Medium Lamb 12 kg

1 246,00 Kč
S DPH
Počet

Calibra Dog Life Junior Small & Medium Breed Lamb je hypoalergenní receptura vyvinuta speciálně pro štěňata malých a středních plemen. Složení krmiva s obsahem kvalitních jehněčích bílkovin dodává potřebnou energii a dostatek živin pro správný růst a vývoj štěňat. Díky svému složení a přidaným látkám (losový olej, vitaminy a minerály, prebiotika) napomáhá krmivo i správnému vývoji trávicího traktu a imunitního systému.

Kompletní suché krmivo z jehněčího masa pro štěňata malých a středních plemen, které dodá dospívajícímu psovi potřebnou energii a dostatek živin pro jeho růst a vývoj. Celkem 80 % z obsažených bílkovin je živočišného původu. Tato hypoalergenní receptura je sestavena jako monoproteinová, obsahuje pouze jeden zdroj živočišných bílkovin. Granule obsahuje vitamíny a minerály přispívající k celkovému zdraví a posílení imunityLososový olej pomáhá pečovat o zdraví kůže a zářivou srst.  

 

Hlavní přednosti krmiva:

  • dodává potřebnou energii a živiny během vývoje - pro štěňata malých a středních plemen
  • vitaminy a chelátové minerály podporují správnou funkci organismu, prevenci onemocnění a posílení imunitního systému
  • lososový olej - zdroj nenasycených mastných kyselin omega-3 (EPA, DHA) potřebných pro podporu fyziologické funkce kůže a srsti
  • lactobacillus acidophilus (inaktivovaný) – funguje jako paraprobiotikum a má pozitivní vliv na imunitní systém
 
Složení:
Jehněčí bílkoviny 42 %, rýže 26 %, drůbeží tuk (konzervováno tokoferoly) 12 %, pivovarská rýže 10 %, sušená jablečná dužina 3 %, kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra 2 %, lososový olej 2 %, prebiotika (mannan-oligosacharidy 150 mg/kg, β-glukany 120 mg/kg, frukto-oligosacharidy 100 mg/kg), sušený rozmarýn a tymián 250 mg/kg, Yucca schidigera 100 mg/kg, Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivovaný (15 × 109 buněk/kg).
 
Analytické složky:
Hrubý protein 28 %, hrubý tuk 18 %, hrubá vláknina 2,5 %, hrubý popel 7,8 %, vlhkost 9 %, vápník 1,6 %, fosfor 1,2 %, sodík 0,4 %, hořčík 0,1 %, Omega-3 mastné kyseliny 0,6 %, Omega-6 mastné kyseliny 2,0 %, bílkoviny živočišného původu z celkového obsahu bílkovin 80 %.