Zoom In

Marp Holistic Chicken 17 kg

2 389,00 Kč
S DPH
Počet

Marp Holistic Chicken - holistické krmivo pro dospělé psy všech plemen, vhodné i pro štěňata velkých plemen. Receptura bez obilovin - grain free diet. Vysokáchutnost a stravitelnosthypoalergenní dieta - vhodné pro psy s potravními alergiemi. Jednoproteinová receptura, pro zdravou a leskou srst, obsahuje optimální poměr Omega 3 a Omega 6, zinek a biotin.

Zcela přírodní receptura bez chemických konzervantů, barviv nebo hormonů. Bylinky pro podporu imunitního systému a pivovarské kvasnice pro podporu trávení a vstřebávání minerálů a vitaminů. Marp think holistic - výživa bez kompromisů V naší holistické řadě přinášíme receptury, které splňují maximální požadavky na špičkové složení. Vysoký obsah masa a receptury bez obilovin tvoří základ našich receptur. Dle holistické tradice naleznete v našich recepturách dlouhou řadu bylinek, které mají pozitivní vliv na celý organismus. Na této tradici je postavena celá naše holistická řada - prinpip holistické výživy je takový, že všechny suroviny v krmivu musejí mít pozitivní vliv na organismus psa. Jinými slovy, použitím vhodných surovin je nutné předcházet budoucím zdravotním komplikacím - prevence je lepší než péče. Z tohoto pohledu na holistickou výživu, jsou naše receptury skutečně tradiční. Naše krmiva se svým složením přibližují přirozené stravě psovitých šelem v přírodě. V naši holistické řadě naleznete v průměru 80% bílkovin ze živočišných zdrojů. To je základem perfektního osvalení psa. 

7 důvodů, proč byste měli naše krmivo Marp holistic vyzkoušet:
- prvotřídní suroviny (ve stejné kvalitě, jako je pro lidskou spotřebu)
- vysoký obsah masa a receptury bez obilovin
- tradiční holistické receptury s vysokým obsahem bylin
- jednodruhové receptury vhodné i pro psy s potravními alergiemi
- podpora pro zdravou kůži a špičkovou kvalitu srsti
- vysoká chutnost a stravitelnost našich receptur

- neobsahuje chemické konzervanty, dochucovadla, kukuřici, pšenici a další nevhodné nebo nebezpečné suroviny 

Složení: Kuřecí maso (připravené z čerstvého masa) 25%, Sušené kuřecí maso 22%, Sladké brambory, Brambory, Vejce, Hrách, Kuřecí tuk 3% (konzervován směsí tokoferolů a rozmarýnu), Vojtěška, Pivovarské kvasnice, Kuřecí vývar 2%, Hrášková vláknina, Minerály, Vitaminy, Fruktooligosacharidy, Rajčata, Lecitin, Taurin, Mořská řasa, Cholin Chlorid, Česnek, Šípek, Máta, Petržel, Anýz, Pískavice řecké seno.

 Garantované jakostní znaky:

Hrubá bílkovina 27%
Hrubé tuky 15%
Hrubá vláknina 3,5%
Hrubý popel 8%
Vlhkost 8,5%
Vápník 1,66%
Fosfor 1,23%
Omega 3 0,40%

Omega 6 2,31% 

Doplňkvé látky:
Vitamin A 14,400 IU/kg
Vitamin D3 2,100 IU/kg
Biotin 150 mcg/kg
Síran železnatý 167 mg/kg (Iron 50 mg/kg)
Síran zinečnatý 139 mg/kg (Zinc 50 mg/kg)
Síran manganatý 109 mg/kg (Maganese 35 mg/kg)
Síran měďnatý 58 mg/kg (Copper 15 mg/kg)
Jodičnan vápenatý 1,64 mg/kg (Iodine 1 mg/kg)
Selenid sodný 0,67 mg/kg (Selenium 0,3 mg/kg)

Marp